Nootje kraken?

Een walnoot ziet er uit als een miniatuur breintje. En toevallig zijn walnoten ook nog eens heel goed voor je brein.  In walnoten zit veel vitamine B6, dat het concentratievermogen verhoogt. Ook zit er veel vitamine E in en dat beschermt de vaten in de hersenen tegen verkalking. Ten slotte zit er lecithine in walnoten, dat ons lichaam omzet in acetylcholine. En dat is dan weer een belangrijk transportmiddel (neurotransmitter) voor ons zenuwstelsel, wat vooral op hogere leeftijd een gunstig effect heeft op de hersencapaciteit.

135 walnoten

Dus neem nog eens een handje. Of kom je een nootje kraken bij de cursus die ik binnenkort geef in Arnhem? Daar leer je nog manieren om voor je brein te zorgen. Klik hier voor meer info en schrijf je snel in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s