Je lerende brein – zomerworkshop in Arnhem

Leren is een aangeboren eigenschap van mens en dier, we doen het elke dag. Een pasgeboren baby is er al mee bezig. Maar hoe werkt het nou precies in ons hoofd? Wat gebeurt er in onze hersenen als we iets leren? Zijn we ooit te oud om te leren? Wat hebben we nodig om te kunnen leren? En kun je te dom zijn om te leren?

183 school

 

In deze workshop kijken we naar hoe de mens leert en vertalen we dat naar jouw eigen leven. Omdat leren echt niet alleen op school gebeurt, is deze workshop ook niet schools. Natuurlijk krijg je uitleg over de theorie, maar we gaan vooral praktisch en actief met elkaar aan de slag. Het wordt een leuke en leerzame ochtend!

47 school

Interesse? Schrijf je dan snel in, het aantal plaatsen is in verband met de corona-maatregelen beperkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s