Je lerende brein

Leren is een aangeboren eigenschap van mens en dier, we doen het elke dag. Een pasgeboren baby is er al mee bezig. Maar hoe werkt het nou precies in ons hoofd? Wat gebeurt er in onze hersenen als we iets leren? Zijn we ooit te oud om te leren? Wat hebben we nodig om te kunnen leren? En kun je te dom zijn om te leren?

183 school

Deze workshop die ik van de zomer gaf bij Rozet in Arnhem, keken we naar hoe de mens leert en vertaalden we dat naar ons eigen leven. Omdat leren echt niet alleen op school gebeurt, was deze workshop ook niet schools. Natuurlijk gaf ik uitleg over de theorie, maar we zijn vooral praktisch en actief met elkaar aan de slag gegaan. Belangstelling om zoiets (online) te organiseren, bijvoorbeeld bij jou op school? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

47 school

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s