Zelfstandig werken en je brein fit houden?

Werk jij als zelfstandige? Dan ben jij degene die moet zorgen voor het binnenhalen van de klanten, je producten ontwikkelen en diensten leveren en waarschijnlijk ook nog de administratie doen of in elk geval zorgen dat dit gedaan wordt… Een druk bestaan en zonder steun van directe collega’s, terwijl dat volgens de theorie zo belangrijk is voor je werkgeluk.

De sleutel tot werkgeluk: vertrouwen, vrijheid en een gemeenschappelijk  doel!

Dus hoe zorg je in je eentje voor jouw werkgeluk? Hoe houd je je brein vitaal? Hoe zorg je dat je elke dag fris en fruitig aan het werk gaat, maar ook weer op tijd stopt en aandacht hebt voor je privé leven? Hoe zorg je dat je betrokken en gemotiveerd blijft?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als dit soort vragen je weleens bezig houden, kom dan nu een ochtend naar Arnhem voor een superleuke workshop over dit thema. Je krijgt kennis over je hersenen, ontmoet mede-zelfstandigen en krijgt praktische tips over hoe jij in je eigen leven je brein gezond kunt houden. Natuurlijk is alles corona-proof geregeld! Zie ik je binnenkort? Schrijf snel in via deze link, want het aantal deelnemers is nu beperkt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s