Wat doet thuis werken met je werkgeluk?

Thuis werken is ineens voor velen de normale gang van zaken geworden. Dat is even wennen. In een kleinschalige peiling die ik hield tijdens de eerste coronagolf, bleek dat de meerderheid het thuis werken wel prettig vond, maar een op de vijf vond het niet fijn. Nu, tijdens de tweede coronagolf, wordt landelijk gesignaleerd dat het thuis werken voor een groot aantal mensen leidt tot psychische klachten. Uit een onderzoek van ‘Eén vandaag‘ in september 2020, kwam naar voren dat 60% van de ondervraagden mentale klachten had. Met name jongeren hebben hier last van en dan gaat het om stressklachten, gevoelens van eenzaamheid en vermoeidheid.

Online inspiratiesessie ‘werkgeluk en corona’

Hoe zit dat met jou? Heeft het thuis werken een negatieve invloed op je werkgeluk of voel je je juist beter? Wil je meer weten over werkgeluk en wat er in je brein gebeurt als je (werk)geluk ervaart? En welke invloed het thuis werken daar op heeft? Neem dan contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s