Werken aan werkgeluk in jouw organisatie?

Welk product of welke dienst jouw bedrijf of instelling ook levert, je medewerkers zijn je kapitaal. Het loont daarom te investeren in het welzijn van je medewerkers, zodat zij duurzaam inzetbaar zijn, zich gelukkig en vitaal voelen en bereid zijn zich blijvend te ontwikkelen.

effecten werkgeluk

Via mijn bedrijf Mariëlle Verhoef Advies kan ik jouw organisatie begeleiden bij het vergroten van werkgeluk en vitaliteit,

Wat kan ik voor jouw organisatie betekenen?

Als ervaren onderzoeker kan ik met behulp van verschillende onderzoeksmethoden uitzoeken hoe de huidige situatie binnen je bedrijf is als het gaat om werkgeluk en vitaliteit. Op basis daarvan kan ik je adviseren wat je kunt doen om stapsgewijs een aantal verbeteringen te implementeren. Indien gewenst kan ik een aantal activiteiten ook zelf uitvoeren, zoals het (her)schrijven van beleid, het ontwerpen van een trainingsprogramma, het coachen van medewerkers enzovoorts.

werkzaamheden

Natuurlijk kun je me ook vragen eenmalig een workshop of lezing te verzorgen over verschillende onderwerpen, zoals een vitale leefstijl, werken aan werkgeluk, het omgaan met stress en werkdruk, enzovoorts.

ondewerpen

Bij alles wat ik doe, maak ik gebruik van mijn kennis over het brein. Want als je goed zorgt voor je brein, dan zorgt je brein ook voor jou! Hiertoe heb ik het Brein Boost model ontwikkeld, wat de kapstok vormt voor mijn werkzaamheden. Lees hier meer over dit model.

Belangstelling? Neem contact met me op en ik ga graag met je in gesprek. Mochten we met elkaar aan het werk gaan, dan hanteer ik daarbij deze algemene voorwaarden.

Mail – postvanmarielle@gmail.com