Over Mariëlle

06

Mijn naam is Mariëlle. Ik ben geboren in 1971, woon samen met mijn man Carlo en kat Sasja in Arnhem. In mijn vrije tijd lees ik graag en veel, dans en wandel ik en speel ik bordspellen met mijn man. Reizen en fotograferen is mijn grote passie, die je kan meebeleven op mijn fotosite Zandkorrel.

In mijn professionele leven ben ik werkzaam als adviseur op het gebied van werkgeluk en vitaliteit, daarnaast werk ik al een jaar of twintig in verschillende beleidsfuncties in het beroepsonderwijs: vanaf 1 januari 2020 als onderzoeker bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ik ben afgestudeerd als sociaal psycholoog en heb me daarna verder geprofessionaliseerd op het gebied van breinkennis, coaching en training, vitaliteitsmanagement en werkgeluk.

Op deze website deel ik mijn kennis over de werking van ons brein en de invloed daarvan op ons gedrag. Thema’s als werk-privé balans, stress en ontspanning en leren en gedrag staan centraal.

Contact

Heb je belangsteling voor wat ik als adviseur voor jou persoonlijk of voor je bedrijf kan betekenen? Of heb je gewoon een vraag?

Neem dan contact met me op via mail of social media.

Mail: postvanmarielle@gmail.com

1 Comment

  1. Dag Marielle, leuk je site te hebben gezien.
    Ik hoop dat het goed gaat met je.
    Heb je misschien het e-mailadres van Anja?
    Ze zou me iets mailen, ZIJ heeft dus mijn mailadres maar ik hoor niets van haar.
    Hartelijke groet, Reneke Schoneveld (reis Portugal 2012)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s