Je gelukkige brein

Waar word je nu eigenlijk gelukkig van? En kunnen we ons geluk zelf beïnvloeden? Met dit soort vragen ging ik aan de slag in een actieve zomerworkshop bij Rozet in Arnhem.

Zomer reizen pictogram concept illustratie - Download Free Vectors ...

In deze interessante ochtend stond ons geluk centraal. We hebben zelf vaak wel een idee wat ons gelukkig maakt – onze familie bijvoorbeeld, ons werk of gewoon een ontspannen dagje aan zee. Maar wat zorgt er nu daadwerkelijk voor dat we ons gelukkig voelen en welke rol speelt ons brein daarbij? En kunnen we dat beïnvloeden?

In deze workshop hebben we bekeken wat de hersenwetenschap zegt over geluk en wat we daar zelf mee kunnen in ons dagelijks leven.  Veertig procent van ons geluksgevoel kunnen we zelf beïnvloeden: de moeite waard dus om eens te onderzoeken hoe dat kan. Wil jij ook eens actief aan de slag met dit onderwerp? Neem contact op voor de (online of offline) mogelijkheden.

262 meisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s