Je gelukkige brein – zomerworkshop in Arnhem

Waar word je nu eigenlijk gelukkig van? En kunnen we ons geluk zelf beïnvloeden? Met dit soort vragen ga ik binnenkort aan de slag in een actieve zomerworkshop.

Zomer reizen pictogram concept illustratie - Download Free Vectors ...

In deze interessante ochtend staat ons geluk centraal. We hebben zelf vaak wel een idee wat ons gelukkig maakt – onze familie bijvoorbeeld, ons werk of gewoon een ontspannen dagje aan zee. Maar wat zorgt er nu daadwerkelijk voor dat we ons gelukkig voelen en welke rol speelt ons brein daarbij? En kunnen we dat beïnvloeden?

In deze workshop kijken we wat de hersenwetenschap zegt over geluk en wat we daar zelf mee kunnen in ons dagelijks leven.  Veertig procent van ons geluksgevoel kunnen we zelf beïnvloeden: de moeite waard dus om eens te onderzoeken hoe dat kan. We gaan actief aan de slag, je brein zal uitgedaagd worden!

262 meisje

Kom je ook? We gaan elkaar in levende lijve ontmoeten – op gepaste afstand natuurlijk – bij de Rozet in Arnhem op donderdag 30 juli, om tien uur. De workshop kost slechts 30 euro en twee uurtjes van je tijd.

Schrijf je in bij de volksuniversiteit en dan zien we elkaar deze zomer. Je wordt er vast gelukkig van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s